Comparar les llistes

A la recerca del propietari feliç!

A la recerca del propietari feliç!

Últimament força de les notícies que han anat sorgint en les xarxes socials sobre la manca de protecció aparent davant de possibles problemes que puguin sorgir durant el lloguer de l’habitatge, han ocasionat en els propietaris un sentiment de preocupació i por per cedir els seus immobles en lloguer.

Les preocupacions més comunes solen ser, els possibles impagaments dels llogaters i l’estat en què ens trobarem el pis, en finalitzar el contracte.

Com a experts en el sector immobiliari, recomanem que els propietaris s’assessorin per un gestor pels possibles dubtes que puguin sorgir i el marge de maniobra que tenen com a arrendadors. I per l’altre costat comptar amb una “assegurança de protecció de lloguer”, que bàsicament et garanteixen el pagament mensual del lloguer i la indemnització pels possibles desperfectes que pugui causar l’arrendatari. El cost d’aquestes assegurances sol rondar la quota de lloguer, però anualment.

Independentment de tot això, els propietaris compten amb el suport i assessorament de les immobiliàries que buscaràn la millor solució per a les dues parts, fent així la seva funció d’intermediari.

img

Barneto

Entrades relacionades

  • Blog

Fiança, aspectes que potser desconeixies.

La fiança és una de les parts importants a l'hora de llogar un pis. Es tracta d'un dipòsit de...

Continua llegint
per Barneto
  • Blog

Avantatges de tenir una casa a la platja.

Amb l'arribada del bon temps augmenten les ganes de passar uns dies a la platja. Són moltes les...

Continua llegint
per Barneto

Consells per estalviar en la comunitat de propietaris.

La comunitat de propietaris requereix una tasca mínima de manteniment, però si s'apliquen un...

Continua llegint
per Barneto

Uneix-te a la conversa