Comparar les llistes

A la recerca del propietari feliç!

A la recerca del propietari feliç!

Últimament força de les notícies que han anat sorgint en les xarxes socials sobre la manca de protecció aparent davant de possibles problemes que puguin sorgir durant el lloguer de l’habitatge, han ocasionat en els propietaris un sentiment de preocupació i por per cedir els seus immobles en lloguer.

Les preocupacions més comunes solen ser, els possibles impagaments dels llogaters i l’estat en què ens trobarem el pis, en finalitzar el contracte.

Com a experts en el sector immobiliari, recomanem que els propietaris s’assessorin per un gestor pels possibles dubtes que puguin sorgir i el marge de maniobra que tenen com a arrendadors. I per l’altre costat comptar amb una “assegurança de protecció de lloguer”, que bàsicament et garanteixen el pagament mensual del lloguer i la indemnització pels possibles desperfectes que pugui causar l’arrendatari. El cost d’aquestes assegurances sol rondar la quota de lloguer, però anualment.

Independentment de tot això, els propietaris compten amb el suport i assessorament de les immobiliàries que buscaràn la millor solució per a les dues parts, fent així la seva funció d’intermediari.

img

Barneto

Entrades relacionades

  • Blog

Sorteig panera de Nadal! Bases legals.

Empresa organitzadora del concurs. L'entitat organitzadora d'aquest concurs és l'empresa Barneto...

Continua llegint
per Barneto
  • Blog

Idees de decoració nadalenca.

El Nadal s'apropa a passos de gegant i molts de nosaltres comencem a buscar idees i fotos de...

Continua llegint
per Barneto
  • Blog

Aprofitem la terrassa a la tardor!

Amb aquests dies de pluja i fred, deixem enrere la calor dels mesos d'estiu, època en la qual fem...

Continua llegint
per Barneto

Uneix-te a la conversa