Comparar les llistes

A la recerca del propietari feliç!

A la recerca del propietari feliç!

Últimament força de les notícies que han anat sorgint en les xarxes socials sobre la manca de protecció aparent davant de possibles problemes que puguin sorgir durant el lloguer de l’habitatge, han ocasionat en els propietaris un sentiment de preocupació i por per cedir els seus immobles en lloguer.

Les preocupacions més comunes solen ser, els possibles impagaments dels llogaters i l’estat en què ens trobarem el pis, en finalitzar el contracte.

Com a experts en el sector immobiliari, recomanem que els propietaris s’assessorin per un gestor pels possibles dubtes que puguin sorgir i el marge de maniobra que tenen com a arrendadors. I per l’altre costat comptar amb una “assegurança de protecció de lloguer”, que bàsicament et garanteixen el pagament mensual del lloguer i la indemnització pels possibles desperfectes que pugui causar l’arrendatari. El cost d’aquestes assegurances sol rondar la quota de lloguer, però anualment.

Independentment de tot això, els propietaris compten amb el suport i assessorament de les immobiliàries que buscaràn la millor solució per a les dues parts, fent així la seva funció d’intermediari.

img

Barneto

Entrades relacionades

  • Blog

Certificat d’eficiència energètica.

Què és un Certificat Energètic? És un document que informa sobre el consum energètic i...

Continua llegint
per Barneto
  • Blog

Noves tendències de disseny per casa teva.

Les tendències de disseny varien cada temporada. Per a aquest 2018 les tendències es decanten per...

Continua llegint
per Barneto
  • Blog

Que es necessita per llogar un pis?

Si està buscant un pis de lloguer, necessita saber quins són els documents i condicions que li...

Continua llegint
per Barneto

Uneix-te a la conversa