Comparar les llistes

Per què una agència és la millor opció per vendre el meu habitatge?

Per què una agència és la millor opció per vendre el meu habitatge?

Últimament són més les persones que es pregunten per què escollir una agència per vendre o comprar una casa, tenint en compte que és una cosa que es pot fer sense necessitat d’intermediaris. No obstant això, compradors i venedors prefereixen fer les gestions a través de professionals. Per què?

 1. Especialistes en el sector: coneixen perfectament les oportunitats que hi ha a la seva zona, sempre a la vostra disposició per a assessorar, donar suport i ajuda per a aquelles persones que estan interessades a adquirir un habitatge.
 2. Equip professional: les agències com nosaltres, que fa molts anys que estem actius, han aconseguit adaptar-se a les necessitats del mercat de compra i venda de propietats, a través de més formació, transparència i compromís amb la nostra tasca.
 3. Preu del mercat: saben diferenciar entre els preus d’oferta i preu de venda. Els preus de metre quadrat d’acord a la zona i saben imposar millor preu a aquells immobles que compten amb extres denominats de “luxe” (vistes al mar, zones esportives, zona comunitària, …).
 4. Saben negociar: treballen diàriament en el sector immobiliari, per això, saben presentar la realitat del mercat perquè els clients ho puguin veure i siguin conscients.
 5. Permeten estalviar temps: seran els encarregats de rebre als interessats, destacar amb més seguretat quins són els punts més forts i atractius de l’habitatge i fer-ho d’una forma més professional.
 6. Preu de l’immoble: assessoraran en el preu de l’habitatge, perquè s’adeqüi a la realitat del mercat immobiliari i que a més li afavoreixi com a propietari de l’habitatge.
 7. Tràmit de la compra i el préstec: les agències coneixen els requisits i les entitats bancàries on és més senzill i ràpid obtenir ajudes hipotecàries.
 8. Visibilitat en les xarxes: treballen amb portals immobiliaris, premsa, webs pròpies i la mateixa cartera de clients, que faciliten la cerca a les persones interessades.

Per tant, contractar els serveis amb una agència immobiliària té una sèrie d’avantatges, com ara una major projecció de l’immoble en el sector, a part de la seguretat i l’assessorament que et poden aportar.

img

Barneto

Entrades relacionades

 • Blog

Sorteig panera de Nadal! Bases legals.

Empresa organitzadora del concurs. L'entitat organitzadora d'aquest concurs és l'empresa Barneto...

Continua llegint
per Barneto
 • Blog

Idees de decoració nadalenca.

El Nadal s'apropa a passos de gegant i molts de nosaltres comencem a buscar idees i fotos de...

Continua llegint
per Barneto
 • Blog

Aprofitem la terrassa a la tardor!

Amb aquests dies de pluja i fred, deixem enrere la calor dels mesos d'estiu, època en la qual fem...

Continua llegint
per Barneto

Uneix-te a la conversa