Comparar les llistes

Com saber quant val el meu pis?

Com saber quant val el meu pis?

Certs factors determinen el preu de venda que hauria de tenir el teu pis. Tot i que el millor que pots fer és deixar-te assessorar pel teu agent immobiliari. El que has de tenir en compte és el següent:

  • La ubicació: depèn molt del tipus de client que busca l’immoble. Però el que és cert, és que si està situat al centre de Girona, amb tots els comerços a prop, escoles, centres mèdics, serveis, etc. és més probable que encareixi el seu preu, a què estigui situat a 15 min de Girona, que ja has d’agafar el cotxe per anar a l’escola o a qualsevol lloc que necessitis.

Però si el perfil del client ja busca una propietat als afores de la ciutat, ens haurem de fixar en altres aspectes de l’immoble.

  • Superfície: com més metres quadrats tingui el pis més favorable serà la seva taxació, ja que hi han moltes més possibilitats d’adaptar-lo com més ens agrada.
  • L’estat del pis: és un dels punts més forts a l’hora de fer una taxació, ja que un pis amb gran superfície en un estat desfavorable abarateix molt el seu preu de venda en comparació amb un pis seminou en perfecte estat de conservació.
  • Distribució: també influeix en el preu.
  • Ascensor: avui dia és un aspecte important en la taxació, ja que cada cop més gent vol un immoble accessible.
  • L’estat de l’edifici: la persona responsable de la taxació de l’immoble tindrà també en compte aspectes externs i interns de l’estructura i tot el bloc de l’edifici.
  • Comparació: després de tenir en compte tots els factors esmentats, és útil també fixar-nos en immobles similars per comparar els preus de venda que tenen.

Per tant com a conclusió, s’han de tenir molts factors en compte per determinar un preu de venda del nostre immoble. Per això és molt còmode comptar amb l’assessorament d’una agència immobiliària que treballa en el sector i que ho farà d’una manera més ràpida i fàcil.

img

Barneto

Entrades relacionades

  • Blog

Sorteig panera de Nadal! Bases legals.

Empresa organitzadora del concurs. L'entitat organitzadora d'aquest concurs és l'empresa Barneto...

Continua llegint
per Barneto
  • Blog

Idees de decoració nadalenca.

El Nadal s'apropa a passos de gegant i molts de nosaltres comencem a buscar idees i fotos de...

Continua llegint
per Barneto
  • Blog

Aprofitem la terrassa a la tardor!

Amb aquests dies de pluja i fred, deixem enrere la calor dels mesos d'estiu, època en la qual fem...

Continua llegint
per Barneto

Uneix-te a la conversa