Comparar les llistes

Winter is coming! Consells per no passar fred a casa.

Winter is coming! Consells per no passar fred a casa.

L’hivern ja és aquí i les baixes temperatures fan pujar el consum de la factura de l’electricitat i del gas. Perquè això no passi cal preparar la nostra llar per a aquesta nova estació. Us proposem uns consells per estalviar en les factures:

  • Revisar el sistema de calefacció: abans que arribin les més baixes temperatures cal revisar els sistemes de calefacció, purgar els radiadors i vigilar la pressió de la caldera per evitar possibles pèrdues.
  • Les finestres: evitar les filtracions d’aire a través de les finestres, per això el millor és instal·lar en el seu moment finestres de qualitat, ja que poden reduir un percentatge elevat de les pèrdues energètiques de la llar.
  • Elements d’aïllament: es pot fer ús de catifes per tapar grans espais de la casa, abaixar les persianes en moments de més baixada de temperatura i utilitzar burletes per a portes per frenar les possibles corrents d’aire procedents de l’exterior.
  • Aprofitar la llum solar: amb els raigs podem augmentar la temperatura de la llar de manera natural deixant les cortines obertes durant el dia perquè entre la llum i tancant quan el sol es posi.
  • Revisar les canonades: si estan exposades a l’exterior, a baixes temperatures poden congelar i d’altra banda gasten més energia escalfant l’aigua gelada per això podríem utilitzar algun sistema per tapar i protegir-les de les gelades més fredes.
  • Teixits d’hivern: per fi podrem fer ús dels nòrdics que teníem guardats en els nostres armaris, fer ús de mantes estant al sofà i mitjons gruixuts per estar per casa.

Seguint aquests passos segur que aconseguireu estar molt calentets a casa vostra gaudint de l’estació amb la família.

img

Barneto

Entrades relacionades

  • Blog

Sorteig panera de Nadal! Bases legals.

Empresa organitzadora del concurs. L'entitat organitzadora d'aquest concurs és l'empresa Barneto...

Continua llegint
per Barneto
  • Blog

Idees de decoració nadalenca.

El Nadal s'apropa a passos de gegant i molts de nosaltres comencem a buscar idees i fotos de...

Continua llegint
per Barneto
  • Blog

Aprofitem la terrassa a la tardor!

Amb aquests dies de pluja i fred, deixem enrere la calor dels mesos d'estiu, època en la qual fem...

Continua llegint
per Barneto

Uneix-te a la conversa