Comparar les llistes

Marxem de vacances! Trucs per deixar-ho tot llest.

Marxem de vacances! Trucs per deixar-ho tot llest.

Arriben els dies en què organitzem les nostres vacances de Nadal, vam preparar les maletes, però també hem de pensar en la nostra tornada a casa i no trobar-nos cap sorpresa desagradable.

Aquí us deixem alguns trucs per evitar-ho:

 1. Netejar la casa el dia abans de marxar de vacances: d’aquesta manera, quan torneu us la trobareu tal qual l’heu deixat.
 2. Tancar les persianes i les finestres: és la millor manera de mantenir una temperatura agradable a casa, també podeu deixar les finestres semiobertes.
 3. Activar els sistemes de reg automàtic: si marxem per una llarga temporada i no trobem a ningú que pugui venir a regar les plantes, es pot optar per opcions professionals o més artesanes com les ampolles de plàstic.
 4. Escombraria buida: sobretot tirar tots els residus abans d’anar-nos per evitar males olors durant els dies que no hi siguem.
 5. Revisar la nevera: per la mateixa raó que les escombraries, hem de revisar els productes de la nostra nevera per evitar productes caducats i males olors.
 6. Tancar la clau de l’aigua: a part d’evitar possibles inundacions, ens pot suposar un estalvi.
 7. Llums apagades i ploms baixats: es poden baixar tots els ploms menys els de la nevera i congelador, d’aquesta manera evitem que es descongelin els aliments i d’altra banda estalviem en electricitat.
 8. Connectar l’alarma: si la vostra casa disposa d’alarma, no us oblideu de connectar-la i assegurar-vos que funciona de forma correcta.

Aquests són alguns dels trucs a seguir per a una volta agradable a casa. Però prèviament també heu de tenir cura de no exposar les vostres idees de viatge a les xarxes socials, podeu demanar a un familiar que de tant en tant es passi per casa per donar la impressió que viu algú i sobretot no deixeu objectes de valor a la vista .

Esperem que aquests consells us serveixin d’ajuda :)

img

Barneto

Entrades relacionades

 • Blog

Sorteig panera de Nadal! Bases legals.

Empresa organitzadora del concurs. L'entitat organitzadora d'aquest concurs és l'empresa Barneto...

Continua llegint
per Barneto
 • Blog

Idees de decoració nadalenca.

El Nadal s'apropa a passos de gegant i molts de nosaltres comencem a buscar idees i fotos de...

Continua llegint
per Barneto
 • Blog

Aprofitem la terrassa a la tardor!

Amb aquests dies de pluja i fred, deixem enrere la calor dels mesos d'estiu, època en la qual fem...

Continua llegint
per Barneto

Uneix-te a la conversa