Comparar les llistes

Marxem de vacances! Trucs per deixar-ho tot llest.

Marxem de vacances! Trucs per deixar-ho tot llest.

Arriben els dies en què organitzem les nostres vacances de Nadal, vam preparar les maletes, però també hem de pensar en la nostra tornada a casa i no trobar-nos cap sorpresa desagradable.

Aquí us deixem alguns trucs per evitar-ho:

  1. Netejar la casa el dia abans de marxar de vacances: d’aquesta manera, quan torneu us la trobareu tal qual l’heu deixat.
  2. Tancar les persianes i les finestres: és la millor manera de mantenir una temperatura agradable a casa, també podeu deixar les finestres semiobertes.
  3. Activar els sistemes de reg automàtic: si marxem per una llarga temporada i no trobem a ningú que pugui venir a regar les plantes, es pot optar per opcions professionals o més artesanes com les ampolles de plàstic.
  4. Escombraria buida: sobretot tirar tots els residus abans d’anar-nos per evitar males olors durant els dies que no hi siguem.
  5. Revisar la nevera: per la mateixa raó que les escombraries, hem de revisar els productes de la nostra nevera per evitar productes caducats i males olors.
  6. Tancar la clau de l’aigua: a part d’evitar possibles inundacions, ens pot suposar un estalvi.
  7. Llums apagades i ploms baixats: es poden baixar tots els ploms menys els de la nevera i congelador, d’aquesta manera evitem que es descongelin els aliments i d’altra banda estalviem en electricitat.
  8. Connectar l’alarma: si la vostra casa disposa d’alarma, no us oblideu de connectar-la i assegurar-vos que funciona de forma correcta.

Aquests són alguns dels trucs a seguir per a una volta agradable a casa. Però prèviament també heu de tenir cura de no exposar les vostres idees de viatge a les xarxes socials, podeu demanar a un familiar que de tant en tant es passi per casa per donar la impressió que viu algú i sobretot no deixeu objectes de valor a la vista .

Esperem que aquests consells us serveixin d’ajuda :)

img

Barneto

Entrades relacionades

  • Blog

Fiança, aspectes que potser desconeixies.

La fiança és una de les parts importants a l'hora de llogar un pis. Es tracta d'un dipòsit de...

Continua llegint
per Barneto
  • Blog

Avantatges de tenir una casa a la platja.

Amb l'arribada del bon temps augmenten les ganes de passar uns dies a la platja. Són moltes les...

Continua llegint
per Barneto

Consells per estalviar en la comunitat de propietaris.

La comunitat de propietaris requereix una tasca mínima de manteniment, però si s'apliquen un...

Continua llegint
per Barneto

Uneix-te a la conversa