Comparar les llistes

Noves tendències de disseny per casa teva.

Noves tendències de disseny per casa teva.

Les tendències de disseny varien cada temporada. Per a aquest 2018 les tendències es decanten per unes línies senzilles, colors neutres. Si necessita tornar a decorar la seva llar o vol canviar el disseny per donar-li un aire diferent de les estades de casa, prengui nota del que es portarà els pròxims mesos.

Modernitat i vintage
La barreja de diferents estils decoratius se seguirà portant aquest 2018. Es portaran dissenys on predomini l’ús del metall, el cuir i el contrast amb la fusta i les peces modernes de les estades.

Cuines a tot color
A les zones comunes i habitacions busquem tons càlids que ens transmetin tranquil·litat i calma, per això vam optar per tons neutres i clars. En canvi les cuines es convertiran en una zona d’energia per a tota la família. Les cuines blanques amb colors molt neutres ja no es porten, ara s’omplen de color i vida. Des de materials càlids com la fusta o el suro, fins a mobiliari a tot color on predomina el vermell, negre o fins i tot el verd.

Decoració animal
La decoració animal trenca completament els esquemes de la simplicitat. Fent ús de cadires i làmpades amb formes d’animals, petits objectes decoratius de fusta i quadres. Fins i tot les habitacions poden tenir un gran protagonisme, amb algun detall de manta, coixins o roba de llit en estampat animal.

Línies quadrades
Les línies quadrades serveixen per aconseguir un estil actual, senzill i pràctic. D’aquesta manera s’aconseguirà espais molt més contemporanis i una atmosfera més càlida amb tan sols alguns objectes decoratius.
Destaquen les catifes quadrades de grans dimensions, coixins quadrats que combinen diferents mesures sobre butaques senzilles de línies quadrades.

En conclusió, les tendències de disseny per a aquesta nova temporada fan de les cases un espai molt més actiu perquè tots els membres de la família trobin el seu lloc i tornin a gaudir dels moments junts, però també dels moments a soles en els quals poder relaxar-se.

img

Barneto

Entrades relacionades

  • Blog

Mudança sense estrès.

Els començaments són molt bons. Però quan es tracta de moure totes les nostres coses a un altre...

Continua llegint
per Barneto
  • Blog

Dutxa o banyera?

En moltes llars es planteja la idea de tenir una dutxa o una banyera. Serà qüestió d'espai,...

Continua llegint
per Barneto
  • Blog

Cuina oberta si o no?

Cada vegada més, ens trobem cases i pisos preciosos amb la cuina oberta. Està clar que estan molt...

Continua llegint
per Barneto

Uneix-te a la conversa