Comparar les llistes

Diferència entre préstec i crèdit.

Diferència entre préstec i crèdit.

Coneixem realment quines són les diferències entre préstec i crèdit? Actualment per la falta de liquiditat, la recerca de finançament o la necessitat d’afrontar algun pagament elevat, poden fer plantejar-te sol·licitar algun d’aquests dos productes financers.

Significat de préstec i crèdit

Un crèdit és un producte financer que una entitat posa a disposició del client i un préstec és un producte en el qual una entitat o persona, anomenada prestador, concedeix a l’altra, prestatari, una quantitat fixa de diners.

Diferències entre els dos

El préstec va dirigit a particulars que han de fer alguna adquisició d’un bé o un servei (un cotxe, un habitatge, etc.), en canvi el crèdit està pensat per a empreses que tenen falta de liquiditat.

Els interessos en tots dos casos

En demanar un préstec, es fa lliurament de la totalitat dels diners amb la signatura pertinent del contracte i els interessos es pacten en la signatura del contracte per la totalitat d’aquest. En canvi, si es demana un crèdit, els diners es va entregant en funció de les necessitats existents, per això és més flexible que el préstec perquè disposes del que necessites, dins d’un límit fixat. En aquest sentit els interessos del crèdit són més elevats que el del préstec, però només es paga pels diners que s’usa.

La devolució dels diners

La devolució del préstec es realitza en quotes regulars i dins d’un termini determinat i el crèdit, es va tornant els diners i en funció d’això es disposa de més quantitat.

img

Barneto

Entrades relacionades

La importància de l’inventari en un lloguer.

En un contracte de lloguer, el propietari cedeix l'ús i gaudi del seu immoble a l'arrendatari o...

Continua llegint
per Barneto
  • Blog

L’evolució del sector immobiliari.

A l'any 2000, s'ha produït una desregulació del sector que va significar que a partir d'aquest...

Continua llegint
per Barneto
  • Blog

T’ajudem a vendre la teva casa sense preocupacions.

Valoració actual del teu immoble. Per negociar l'import de venda i obtenir el major...

Continua llegint
per Barneto

Uneix-te a la conversa

Call Now Button